Eindelijk! Het kassasysteem waar je vrolijk van wordt, je klanten trouwens ook

30 juli 2024

De dag begint in de deuropening van je zaak. Met een kop koffie in de hand zie je ook de andere winkeliers hun deuren openslaan, matten uitrollen en lampen aandoen. Het is de start van een nieuwe dag, voordat de drukte begint. Waarbij er vaak een hoop te doen is: zoals het stroomlijnen van je verkoopproces en het managen van je bedrijfsvoering. Daarom is het fijn als het hart van je bedrijf soepel loopt: het kassasysteem. Zodat ook jij real-time inzicht hebt op je voorraad. En meer tijd hebt om met je klanten te babbelen.

Welk kassasysteem kies ik?

Het kiezen en installeren van het juiste kassasysteem kan een uitdagende taak zijn. Welke functies heb ik nodig? Hoe gebruiksvriendelijk is het systeem? Welke kosten zijn er? Is het kassasysteem schaalbaar naarmate mijn bedrijf groeit? Zomaar vragen die jij jezelf als winkelier kunt stellen.

Passend bij jouw strategie

Elk bedrijf is uniek, met zijn eigen situatie, wensen en ambities. Daarom begint het proces bij SW Retail met een kennismaking. Wat houdt jouw bedrijf precies in? Waar loop je tegenaan? Wat wil je bereiken in de toekomst? Door het bekijken van de software ontdek je hoe het jouw onderneming kan ondersteunen. Op zowel het gebied van betalingen, voorraadbeheer als gegevensanalyse. Denk aan het monitoren van verkoopresultaten om een effectieve inkoop- en verkoopstrategie te ontwikkelen. Daarna is het net als met een goede scheidsrechter tijdens voetbal. Van een goed werkend kassasysteem merk je niks! Door de verschillende abonnementen te vergelijken, kies je snel en gemakkelijk het ideale pakket voor jouw bedrijf.

 

“Het is net als met een goede scheidsrechter tijdens voetbal. Van een goed werkend kassasysteem merk je niks!”

 

Ervaring zegt meer dan woorden

Eerst doen dan geloven. Vooral omdat het gaat om het hart van jouw bedrijf. Daarom kun je het kassasysteem eerst uitproberen. Gratis. Zonder verplichtingen. Hoe? Het enige dat het systeem nodig heeft is een webbrowser. Daarna kun je al binnen een minuut rondkijken in de proefomgeving. Scroll met je muis door alle functies. Ontdek of het systeem bij jouw wensen past en stel gerust je vragen. Of ga aan de slag met de (online) demo. Hier wordt het systeem stap voor stap gepresenteerd. Een mooie manier om al je vragen te stellen én handige tips te ontvangen.

Aan de slag!

Jij bent beheerder, wij bieden support. Maar je zult zien, dit heb je niet vaak nodig. Al snel kun je lekker aan de slag en ook je medewerkers gaan gemakkelijk zelfstandig aan het werk. Daarnaast is er online uitleg, hulpvideo’s en bieden we ook fysieke trainingen aan. Om je op weg te helpen, een extra steuntje in de rug. Heb je misschien wat meer hulp nodig? Of wil je contact met ons? Dat kan natuurlijk. We staan voor je klaar. Via de telefoon, e-mail of heel makkelijk: via de live chat in het systeem zelf.

Goed passend kassasysteem

De laatste slok koffie is op en vol vertrouwen begin je aan een nieuwe dag. De rode draad die door jouw winkel loopt is nu goed georganiseerd. Het systeem zorgt niet alleen voor een snelle afhandeling én korte rijen. Het biedt ook een helder beeld van je assortiment op de diverse platforms. En schetst gemakkelijk real-time inzicht op de actuele voorraad: voor je eventuele webshop en winkels. Het geeft een houvast. Voor niet alleen je bedrijfsproces maar ook je verkoopproces. Ga aan de slag met een goed passend kassasysteem voor jouw eigen winkel, waar je vrolijk van wordt. En het mooie is: je klanten trouwens ook!

Lees ook...

WETEN WAT ONZE OPLOSSINGEN SPECIFIEK VOOR JOU KUNNEN BETEKENEN?
Laat een bericht achter via onderstaand formulier, dan neemt Gerben zo snel mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Bel mij terug

Laat hier jouw telefoonnummer en bericht achter. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.